Eigenschappen

Prijs€ 52.000,-
Kilometerstand10.413 KM
Jaar1981
Aantal geproduceerd
StatusNieuw binnen
Motorv8
Vermogen126 PK
Motorblok nummer
Motor inhoud3528cc
TransmissieHandgeschakeld
Chassis
Kleur interieurBruin
Kleur exterieurWit
Velgenstalen velgen
Chassisnummer

Omschrijving

Range Rover V8 classic

De Range Rover Classic is de eerste generatie Range Rover geproduceerd door Land Rover en als model geïntroduceerd in 1969, nog voordat de SUV's bestonden was dit al de auto die elk landschap aan kon en ook als gezin auto werd gebruikt. 12 jaar na de introductie werd deze Range Rover Classic afgeleverd in de prachtige combinatie wit met bronze brushed velours bekleding voorzien van 3.5 liter V8 met een handgeschakelde versnellingsbak.

Als je bij de auto staat is het niet te zien dat deze al meer dan 40 jaar oud is. Door de prachtige lak en de perfecte technische staat lijkt het of deze net van de band af gerold is. Het nog in originele interieur laat de tijden weer herleven bij het plaats nemen op de bestuurders stoel.

Neem contact op voor een afspraak en kom langs voor een proefrit.

 

 

Onze autos

Een oldtimer restaureren is altijd weer uitdagend. Dat is precies waarom we het zo leuk vinden. De speurtocht naar onderdelen, het maken van de ultieme bekleding en de zoektocht naar de authentieke kleur lak: we doen het graag en precies. Soms komen we voor verrassingen te staan en moeten we op zoek gaan naar moderne oplossingen om oude techniek weer werkend te krijgen.